Ons verhaal

Onze diensten

Alles op het gebied van meubelcomponenten & industriële gasveren

Image
Icon 1
Adviseren, bemonsteren, leveren
Image
Icon 2
Assemblage en knockdown verpakken
Image
Icon 3
Voorraadbeheer, consignatie- diensten
Image
Icon 4
Engineering en productie
Image
Icon_5 Prototyping
Prototyping

Langetermijn relatie

De kern van onze dienstverlening draait om de langetermijnrelatie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de mooiste resultaten voortkomen uit een fijne samenwerking. Dit is een belangrijke drijfveer in onze zoektocht naar betrouwbare leveranciers van duurzame componenten die met gemak de tand des tijd weerstaan.

Maar niet alleen met onze leveranciers doen wij graag zaken met oven vizier. Als het gaat om onze klanten zetten wij in op een krachtig partnerschap. We denken graag mee, sturen monsters op, brengen snel een offerte uit en letten daarbij ook op een scherpe prijs.

Image
ACP Sassenpoort Dronten

Wij bedenken én maken

Wij zitten zelf niet stil als het gaat om ontwikkeling en innovatie. Het houd ons scherp. Wij volgen trends, doen nieuwe ideeën op of reageren op nieuwe inzichten en vragen uit onze dagelijkse praktijk. Ideeën die vragen om uitgewerkt te worden tot een innovatieve, originele oplossing. Wij bedenken het én maken het.

Image
ACP Innovaties Patenten Dronten

Een familiebedrijf met een persoonlijke cultuur

ACP International werd begin jaren tachtig opgezet door Barend Kroese. Sinds 2006 is het bedrijf in handen van zijn zoon Barend Jan Kroese en zijn vrouw Suzanne. ACP International is daarmee een echt familiebedrijf met een persoonlijke cultuur: compact, transparant en met een betrokken team medewerkers.

Onze kernwaarden zijn:

  • onze klant staat centraal
  • wij willen nergens scoren en zijn transparant
  • wij vergroten prestaties door samenwerking
  • wij nemen en tonen verantwoordelijkheid

Image
ACP Industriële gasveren
Image
ACP International Logo Dronten
Image
ACP International Sassenpoort