Home >

>

ACP: een persoonlijk familiebedrijf

Wij doen zaken met open vizier. Want het gaat ons om langetermijnrelaties met zowel onze afnemers als leveranciers. ‘Win-win-win’ noemen we dat, door de hele keten heen.

Compact en transparant

Het zal wel komen omdat we een familiebedrijf zijn. Begin jaren tachtig opgezet door vader Barend Kroese, en sinds 2006 in handen van Barend Jan Kroese en zijn vrouw Suzanne. Door internationale samenwerkingen en deelnemingen is het Nederlandse hoofdkantoor compact en transparant gebleven: met een kleine tien man/vrouw verzorgen we de hele verkoop en logistiek.  En om eerlijk te zijn, ook onze collega’s voelen als familie.

Iets extra’s betekenen

Bel ons maar eens, en u begrijpt meteen wat we bedoelen met een persoonlijke cultuur. We denken mee, sturen monsters op, maken snel offertes, letten op een scherpe prijs, en horen altijd graag of we nog iets extra’s kunnen betekenen. Want stoelcomponenten, gasveren en dempers zijn voor ons méér dan alleen een stukje techniek.

TROS Radar Warme Douche

Tros RadarWe zijn een groothandel voor de professionele afnemer. Maar onze service stopt niet als een particulier bij ons aanklopt. Bijvoorbeeld op zoek naar een gasveertje voor het opknappen van een oude bureaustoel. Dat leverde volkomen onverwacht de Warme Douche van het consumentenprogramma TROS Radar op!

Wij denken mee, sturen
monsters op, maken snel
offertes, letten op een
scherpe prijs, en horen
altijd graag of we nog iets
extra’s kunnen betekenen.
Maak kennis met ons team.
Het team van ACP
Copyright © 2016 ACP International  Design: Flinder | Copywriting: Accent Grave | Powered by: VWA Dronten